beeld - print dine minder.

Indeholder reklame

Sommerferien er ved at være slut, de lyse aftner i haven som nydes med et glas vin, mens ungerne hopper på trampolinen når snart sin vejs ende- for denne gang... Har du oplevet nogle værdifulde minder sammen med din familie i denne sommerferie? 

Så kan vi anbefale at du får dem printet hos beeld.dk. 
Beeld Print, printer og bringer jeres families minder til livs, de bringer varme, glæder og gode samtaler der hvor I hænger plakaten. 

50x70-6-K.png

Hos Beeld har de brugervenlighed, kvalitet og det unikke i hvert minde i højsædet. 
Man kan downloade deres app, som gør det nemt at lave sin egen personlige plakat. Det lyder måske indviklet, hente app, hvordan med billeder og jeg skal komme efter dig..
Men der er faktisk kun 4 trin fra du beslutter dig til du modtager dit færdige produkt. 
 

Hent appen.
Vælg hvilken str. plakat samt opdeling.
Vælg billeder i din kamerarulle. 
Bestil. 

frontpagePhoneSoMe-344x703.png

og så har du din bestilling inden for de næste 2-3 hverdage. 

OG SÅ HAR MAMAWISE FÅET LOV TIL AT FORKÆLE DIG MED EN RABATKODE PÅ HELE 25%
DU SKAL BLOT BRUGE KODEN: 
MAMAWISE


VI HAR FÅET LOV TIL AT TESTE

Og vi er yderst tilfredse. Selve indlægget er ikke sponsoreret men Amanda og Rikke har hver fået to plakater til test og disse er sponsoreret - IKKE vores meninger eller teksten i dette indlæg og det er lavet efter eget ønske.

Men!

Vi har benyttet os af rabatkoden, anbefalet dem til venner og familie og er som sagt selv, yderst tilfreds med deres produkter.

Deres priser er noget alle kan være med på, uden at de går på kompromis med kvaliteten i produktet. 
Det eneste der for mig (Rikke), vil kunne få dem til at toppe endnu mere er, hvis de på et tidspunkt sælger samlepakke med rammer til. Det gør de ikke på nuværende tidspunkt. 

Og så blev jeg MEGET positivt overrasket over brugervenligheden i deres app, jeg er sådan en type som ikke gider hente apps for at gennemfører et køb. Jeg har ikke engang hentet klub h&m appen fordi jeg ikke gider- mit kort fejler intet. Så ingen h&m point til mig længere- men nu prøvede jeg. Og som sagt, blev min mening gjort til skamme. 

Jeg overvejer endda at hente klub h&m appen (hvis den stadigvæk eksistere og de ikke er kommet på noget nyt??)

Alt i alt, har vi intet at klage over. Kvaliteten er i top, tykt og lækkert papir, hurtig levering samt hård indpakning så produktet ikke bliver beskadiget undervejs. 

MamaWise giver dem 10 ud af 10. 
 

50x70-35.png

Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.