HappyHello

Indeholder reklame

Hvad er HappyHello og hvad kan det?

Her hos HappyHello pakker vi kufferter både til de gravide og til børnefamilier helt op til, at barnet er seks år gammel. Vi sammensætter altid alle kufferter, så de er skræddersyet til lige netop dit barn, dit barns alder og dit barns udviklingstrin. HappyHellos ekspertteam lægger stor vægt på, at alle kufferter indeholder legetøj, der sikrer og bidrager til udviklingen af dit barns motorik, sanser og sprog. I vil derfor som mor og far opleve, at HappyHellos ekspert kufferter samler familien til kreativ leg samtidig med, at de er med til at styrke koncentration, koordination, rytmik, indlæring og fantasi.  

To forskellige medlemskaber hos HappyHello:

Der findes to slags medlemskaber hos HappyHello - et medlemskab, hvor du automatisk hver måned modtager en af de populære kufferter sammensat af vores ekspertteam eller et HappyShop-medlemskab, hvor du selv kan sammensætte og købe din kuffert, når du ønsker det og kun til indkøbspriser. Dog kan alle medlemmer benytte sig af HappyShop. 

Vores helt klare mål med ekspert kufferterne er at sammensætte en kuffert, der inspirerer til kreativ leg og som samtidig har for øje at udvikle og stimulere dit barn på bedste vis. Og vi ved altså, hvad vi taler om! Vi har erfarne pædagoger tilknyttet vores ekspert team, som altid sammensætter kufferterne således, at de bidrager til udviklingen af dit barn i henhold til lige netop dit barns alder og udviklingstrin. Derfor er alle produkterne i kufferterne nøje udvalgt og tilpasset til både dit barn, men også dig som forældre.

happyhello-annonce-juni-april-v2-udentekst-final.jpg

 Vi står altid klar til vejledning
Der er ingen tvivl om, at vi sætter vores faglige viden rigtig højt og vi sætter en stor ære i at rådgive og vejlede så godt, som vi overhovedet kan. Du kan derfor vælge at få direkte hjælp og vejledning i kraft af vores ekspert kufferter, som altid indeholder produkter, som vil udfordre og udvikle dit barn netop dér, hvor det befinder sig netop nu aldersmæssigt og udviklingsmæssigt. Men hvis du derimod blot vælger at være HappyShop-medlem, så har vi sørget for, at alle produkter er delt op, så det altid er tydeligt for både mor og far, hvilke produkter, der egner sig til hvilket udviklingstrin. Derudover har vi givet hvert produkt nogle helt tydelige indikationer på, hvordan de udvikler og udfordrer dit barn.

Hvilke produkter kan du forvente at finde i en HappyHello kuffert
Med dit HappyHello-medlemskab har du altid mulighed for selv at tilkøbe alle vores produkter via vores HappyShop, men vi vil stadigvæk opfordre dig til at lade vores eksperter udvælge de helt rigtige produkter. Der er rigeligt at vælge imellem og selv har vi næsten tusind forskellige produkter, men det er ikke alle, der passer til lige netop dit barn, der hvor det befinder sig aldersmæssigt og udviklingsmæssigt lige nu.

Lad derfor vores erfarne ekspertteam hjælpe dig med at navigere i de mange forskellige legesager, der er på markedet - så du får noget, som både du og dit barn får størst mulig glæde af; så du får noget, som både vækker begejstring hos dig og dit barn.

Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre tingene lidt lettere i hverdagen - samtidig med at vi ved, hvor vigtigt det er for forældre, at de kan give deres børn det allerbedste. Og legetøj er altså ikke bare legetøj, i hvert fald ikke for os!

Ønsker du at prøve en kuffert? Vi forstår dig godt!
Klik her om du kommer direkte til bestillingssiden. 

_______________________________________________________

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.