Sommerens sommerhatte

Indeholder reklamelinks

5 sommerhatte til piger: 

Alle sommerhattene er funde hos Kids-world.dk´s i deres store udvalg af sommerhatte.

I kan trykke på overskriften og komme direkte til hvor solhattene kan købes. 

Sød sommerhat i creme med et fint print af blomster i rosa og røde nuancer. Sommerhatten har en rund hovedform og en bred skygge hele vejen rundt.

Super fin sommer hat i lilla med blomster fra Melton, med bånd så de små ikke hiver den af med det samme.

Smuk sommerhat fra Soft Gallery med i pudder med et smukt print og med bindebånd og elastik i nakken.

Lækker pink sommerhat fra Melton med bindebånd. Legionærhatten har en lille skygge foran og en lang skygge bagtil, også er vi vilde med farven.

Blomster, blomster, blomster, vi elsker blomster og se lige hvor fin denne hat er. Vi er vilde med den!

 

5 sommerhatte til drenge

Sommerhatten fra Melton har et UV-beskyttelsesindeks på UV30, så barnet ikke bliver udsat for solens skadelige UV-stråler.

Hummel Sommerhat - Jaco

Smart bøllehat i denim med hvide vinkler bagpå og hvidt logo foran. Bøllehatten har en skygge hele vejen rundt omkring hovedet og justerbar snor til pasform.

Sød Mini A Ture sommerhat i blå denim med print af rulleskøjter, palmer, solbriller og meget mere. hatten har en lille skygge fortil og en lang skygge bagtil, der dækker hele nakken mod solens stråler.

Bøllehatten har en rund hovedform med en bred skygge, med to bånd så længden kan justeres. Den er åndbar, hurtigtørrende og lavet i letvægtsmateriale. Samt en UV faktor på 50+.

5 unisex sommerhatte

Super fin sommerhat med striber i skiftevis blå og creme. Den har en rund hovedforme med en bred skygge hele vejen rundt så barnet er beskyttet med solen.

Super flot Melton sommerhat i blåmeleret denim.Hatten har en krydssyning i toppen, så den får en rund, god pasform. På fronten og bagtil har hatten en skygge, der beskytter mod solens stråler.

Sommerhatten fra Müsli har form som en klassisk bøllehat, idet den har en flad top og en blød skygge hele vejen rundt. Sommerhatten kan bindes under hagen med et bindebånd.

Flot Joha sommerhat med et stribet mønster i grå og brune nuancer.Joha sommerhatten har en rund hovedform og en bred skygge med ekstra længde bagpå og i siderne, så nakken er godt beskyttet mod solens stråler.

Skøn Wheat sommerhat i hvid, med en rund hovedform, og en bred skygge hele vejen rundt. Lige over skyggen fortil er påsyet en lille sløjfe. Hatten kan strammes ind omkring hovedet, og bindes under hagen med praktiske bindebånd.