Børnesnak – søde og sjove sætninger sagt af børn

Vi har en Audi og min kærestes søns mor har en Skoda. Da vi kørte på motorvejen en dag spørger han helt forundret hvordan det kan lade sig gøre, at en Skoda er ved at overhale os.

Sofie på 2,5 år siger til farfar, da han fik nissehue på "Du er Nice farfar".

Mor: Hvad laver mor på arbejde? August 3 år: Hun tjener penge. Mor: Hvad lavet far så på arbejde? August: Han er tyveknægt.

Læser en nathistorie for min datter på 5 år, og der står så noget med, at alle de søde børn bor i Danmark. Hun spørg så "hvorfor bor jeg så i Danmark? Jeg slår jo nogen gange Alberte."

Da min datter var 3 år: Mariam: Jeg kan ikke li` at du elsker mig helt op til himlen. 
Mig: Hvorfor da? Mariam: Det er alt for langt væk. Kan vi ikke aftale, at du elsker mig hele vejen til børnehaven og så elsker jeg dig ned til dit arbejde?"

Min datter på 3 år fik en citron på hendes fiskefilet. Pludselig udbryder hun: Jeg har altså ikk` bestilt den sure vandmelon!!

Den anden morgen udbryder Oscar på 4 meget forarget "LUK vinduet ellers får jeg skoldkopper"

Sarah på 2 år. Mor: Hvad laver far? Sarah: Far arbejder og tjener penge til Sarah.

Nora 5 år: "Mor, jeg tror virkelig Ellie (lillesøster) skal skiftes, hun lugter frygteligt af hygiejne!".

Vi leder efter en bestemt legoklods. Mig: Den kan da ikke bare forsvinde ud i den blå luft. Elias på 4 år kigger rundt i værelset og siger: Nej mor, det kan den altså ikke, for der er jo vinduer for.

Lærke på 3 år. Lærke: "Mor jeg har tænkt på, at jeg ikke vil have dig mere..... Jeg vil kun have mig selv"

Min skønne skønne datter Nora Marie på 20 mdr. er meget glad for sakse, da hun elsker når der er noget, der skal klippes. Men hun kan (desværre) ikke sige "klip", men siger i stedet for "pik". Det har givet mange gode grin herhjemme.

Den anden dag, ungerne leger på gulvet. Malthe 2 år: Slutte, prut, anaaaal! Micklas 4 år, meget selvsikkert: Det var på tysk.

Fortæller min søn der på dette tidspunkt er 2,5 år, at hans moster har en baby i maven, hvortil han spørger om jeg også har. Svarer at det har jeg ikke, hvorefter han udbryder "Mor, så kan du jo ønske dig en!"  (der har været en del snak om, hvad man kan ønske sig til jul)

Maia 7 år: .... ja og så sagde Bib-damen, at jeg kun måtte låne 3 bøger. Mor: Bib-damen? Maia: Ja hvorfor tror du ellers at det hedder biblioteket ???

En morgen hvor Elliott på 4 år står op, ser han min BH ligge på sofaen (ja ja, babsværket blev lige trætte). Han kigger længe skiftende på mig og på BH'en og spørger til sidst meget forundret: "Mor, hvis din brystbeholder ligger der, hvor er dine babser så henne"? 

Den ene dag ved afhentning i børnehaven: Melissa 4 år: Jeg skal giftes med Micklas når jeg bliver stor! Micklas 3,5 år hviskende: Far, hvorfor siger hun det? Jeg skal altså giftes med Ella.

Micklas 3,5 år er klædt ud som Elsa og er meget stol: Far, prøv at se mig! Far: Hvor er du bare en smuk prinsesse! Micklas: Ved du hvad far? Du må godt være min prins.

Adrian 3 år sidder ved siden af mig i sofaen, hans mave rumler.. "Hov skat , din mave rumler!" Han svarer: "Nej mor! Det er mit hjerte der prutter!".

Rosa 4 år har gang i en meget højlydt leg, mens jeg prøver at få arbejdede lidt: Rosa, er du sød at dæmpe dig lidt? Rosa: Det kan jeg ikke mor. Mig: Hvorfor dog ikke? Rosa: Fordi jeg har slugt en højtaler!.

Vores halvanden årige siger ikke så meget, men det hun siger er ret forkert. Jeg er far, mormor er farfar, bus er vovvov ... intet giver mening!

Sagt af en glad BobbyLine på 2: „Mig, glad surt løg!".

Pæren i bilens forlygte var sprunget og vi kører ind på en tank for at skifte den. Knægten på 4 sidder bag i bilen og begynder at græde: Jamen hvor er den hoppet hen?