"Skaaat, jeg skal liiige"...

Toiletbesøg
Lige pludselig har min mand hård mave hver dag, hans toiletbesøg tager gerne 15 minutter i gennemsnit, hvis ikke længere og gerne et par gange om dagen.
Og jeg må indrømme.. efter selv at have prøvet det et par gange, så er det ret befriende...
Prøv det ;-)

Praktiske gøremål
Ej hvor er det lækkert, at alt affaldet i garagen er kørt på lossepladsen. Men HVORFOR var det lige, at han ikke kunne have ældste barnet med? Hver gang han ordner ting herhjemme om det så er en lille indkøbstur, lossepladsen, græsslåning eller andet så er det altid uden børnene.. Og det værste er, at han ikke engang ved, hvor lækkert det er! Han gør det fordi 'det er hurtigst skat' jeg ville ELSKE at handle, gå på posthuset osv osv alene. Overvej en daglig fest at have?

Putning
Herhjemme har vi samsovning. Så alle mand i samme seng, eller yngste arvingen starter i sin tremmeseng ved siden af vores, og kommer så over i dobbeltsengen i løbet af natten.
MEN! Farmand falder altid i søvn før børnene! Så mens jeg putter den lille begynder den ældste 'mor, far sover, vil du så nusse mig?' og så kan jeg bare hører denne her snorken. Værst er det dog, når ældstebarnet sover og jeg stadigvæk kæmper med den yngste, så bliver snorken bare en tand højere, mere rungende og lamende. Hvis han vil sove, så må han gå ind i stuen eller overtage putningen.

Telefonopkald
Bliver altid foretaget i andre rum, uden børn om benene, 'far, far, far' og alt andet der nu engang høre med til at være forældre til en mindre flok.
Igen, en luksus han ikke engang aner han tager eller værdsætter.

 

Indlægget skal læses med en form for humor, jeg elsker min mand meget meget højt. 

farMamaWise4 Comments