Agnete snød alle - skjulte sit ekstra kromosom

Louise er mor til skønne Agnete, der overraskede alle da hun blev født. Agnete er nemlig født med downs syndrom, noget ingen af undersøgelserne under graviditeten havde vist. I dag er Louise og hendes mand lykkelige over, at lille Agnete snød dem alle, og skjulte sit ekstra kromosom. Læs hele Louises fortælling her.  

Read More
Felix’ liv med hydrocephalus

Sabrina deler her hendes livs rutchebane tur, og vi er meget glade for at vi kan være med til at sætte fokus på en sygdom som ikke særlig mange kender nemlig hydrocephalus. Sabina glædede sig, som alle andre gravide til at skulle blive mor til endnu et vidunder. Sabina havde termin 31. August 2016 med lillebror, I forvejen har de Bastian fra november 2014. Læs om Felix´ liv med hydrocephalus. 

Read More
Mathias med Prader-Willi syndrom

Asdis er mor til en dreng på 5 år, han har prader-willi syndrom hvilket skyldes en fejl på kromosom 15. Asdis deler her deres historie og fortæller at de tager en dag af gangen. Læs med her hvor Asdis også giver et rigtig godt bud hvad der kan hjælpe, I en svær hverdag med en dreng der har særligt behov. 

Read More