Skoldkopper – How to survive?

Herhjemme har de sidste 4 uger stået på skoldkopper, pigerne har på skift været ramt og lad os bare indrømme at deres forældre er trætte og brugte. Det har været 4 uger med feber, ingen søvn, konstant gråd og kløe i lange baner og det har været forbandet hårdt for os alle sammen. Heldigvis er vi nu i gang med sidste mand og vi kan være sikre på at det aldrig kommer igen. Jeg vil forsøge at komme med et par gode råd, som har gjort det en lille smule nemmere for os:

1. Zink spray fra A-derma, den er bare guld værd. Vi har brugt litervis af den spray over de sidste par uger og kan simpelthen ikke anbefale den nok.

2. Af med tøjet. Vi fandt hurtigt ud af at varme gjorde det meget værre, så derfor har vores piger faktisk alle sammen været stort set nøgne i den uges tid de har været ramt, både nat og dag.

3. Panodil. Jeg fik det råd af vores læge at give panodil hver sjette time. Vores mellemste pige kunne slet ikke finde ro, og sov ikke i halvandet døgn, så den desperate mor ringede til lægen og fik dette råd og det tog lige toppen, så hun kunne falde til ro og falde i søvn. Sidste mand har konsekvent fået panodil hver sjette time og det har vi tydeligt kunne mærke

4. Aloe Vera Gelly. Vi har brugt gelen fra Forever til at smøre knopperne med når der var kommet skorpe på. Pigerne har elsket den kølende effekt på huden

Som sagt har det været en hård omgang, som vi heldigvis kan se en ende på. Vi glæder os bare over at alle er ovre det inden vi tager på sommerferie om en måneds tid.

Jeg håber nogen kan bruge vores tips, kom gerne selv med flere :)

Mange knus