Bikini Body Mommy – den perfekte træning til den travle mor

Michelle er 30 år, og mor til lille Albert fra september 2014. Hun havde, som så mange andre mødre, svært ved at finde motivationen og tiden til, at komme igang med træningen efter Albert kom til verden. Endelig har hun fundet den perfekte løsning for hende, og det er et tip hun deler med os her. Læs om hvorfor Michelle elsker Bikini Body Mommy.

Bikini3-300x169.jpg

Jeg tror de fleste mødre kan nikke genkendende med, når jeg siger at vi tit (hvis ikke hver dag) kunne bruge lidt flere timer i døgnet. Især når det gælder timer, som vi gerne vil bruge på os selv.

Det kan være en stor udfordring i sig selv, at komme igang med træningen efter graviditet. Tid, overskud og motivation står ikke øverst på listen, og man har nemt ved at bruge alt energien på barn, mand, arbejde, husholdning og diverse TUSIND andre ting, som ikke går under kategorien "mor-tid". Før man har set sig om, så er dagen omme, og man er fuldstændig flad.

Ovenstående var også gældende for mig. Jeg prøvede mange gange og få gang i træning, men det fungerede bare ikke. Jeg måtte indse at den tid, og energi jeg havde til træning før, den var væk - helt væk.

Lige indtil jeg en dag helt tilfældigt faldt over Bikini Body Mommy på youtube. Jeg blev meget hurtigt interesseret, da jeg som det første fandt ud af, at dette var ikke "bare endnu en træningsvideo".

Dette var direkte henvendt til MOR! Og det var en mor, som var på videoen, der også var lige så udfordret som en selv med dagens gerninger og den ubarmhjertige babyvægt.

Hvad er Bikini Body Mommy?
• En daglig kort træning over 90 dage hvor du træner mandag-lørdag og holder hviledag søndag.
• Hver træning varer ca. 20-30 minutter, inklusiv opvarmning og udstrækning.
• Kort, intens, men overskuelig træning, hvor den hen ad vejen intensiveres, i takt med at du udvikler dig i træningens forløb.
• Korte videoer hvor Brianna, som er bag Bikini Body Mommy, træner sammen med dig, og er selv lige så rød i hovedet og svedig som dig. Videoerne kan ses gratis på YouTube eller på bikinibodymommy.com
• En træning du selv kan planlægge, så den passer ind i din hverdag.
• En træning du kan lave hvor som helst.
• En træning hvor du bruger en halv time i døgnet på dig selv.

Hele Bikini Body Mommy konceptet er større end dette. Brianna Christine har sin egen hjemmeside bikinibodymommy.com, hvor man kan blive gratis medlem eller få flere fordele ved, at betale ca. 15,- om måneden.

Hun er en stor inspiration, og hun er virkelig god til at skabe motivation i de daglige videoer. Du får lyst til at træne, da det er sjovt, du får virkelig sved på panden OG man ser tydelige resultater. What's Not to Like(!)

Denne træning, og selvfølgelig sund fornuft med hensyn til kost, har været lige det der skulle til for mig. Jeg fandt motivationen, og jeg fik det lagt ind i min hverdag så det passede. Jeg træner hjemme på gulvet foran fjernsynet, og jeg har en fest! 

Jeg har fuldført en hel Challenge med træning alle dage, og jeg er igang nu, hvor jeg har sprunget lidt ud og ind ved, at kombinere det med andet træning. Som mor har denne form for træning været helt perfekt.

Jeg har lavet en gruppe for os her i Danmark, så vi kan heppe på hinanden, støtte og dele vores gode og dårlige dage. I er selvfølgelig velkomne. I kan melde jer ind LIGE HER.

Bikini1-296x300.jpg

Hvad skal man vælge?
• Der findes i alt 4 stk af 90 day Challenges, så man kan helt selv vælge. Jeg vil anbefale at tage 3.0 eller 4.0.

• Der er også lavet en 6 week mini challenge, og den er genial at starte op på, hvis man mangler motivationen, og 90 dage kan virke uoverskueligt. Konceptet og træningen er den samme.

• Sidst men ikke mindst. Så er der lavet en Pregnancy Series. Brianna er gravid nu og har filmet en serie af trænings videoer igennem hele sin graviditet.

Når Brianna har født og er kommet på benene, starter hun op på 90 Day Challenge 5.0, og den starter vi sammen på inde i gruppen. Det kunne måske være det, der skulle være motivationen for dig?

Bikini2-300x291.jpg