En af de bedste julegaver til bedsteforældrene samt resten af familien! – Familiegaver.dk

Familiegaver.dk gør det nemt for en hver familie at lave årets beste julegaver til alle i familien, med de fineste og mest personlige gaver.

Familiegaver laver ting i træ og glas med graveringer. Her kan man selv være med til at designe forskellige ting, og gøre gaven helt personlig ved at bruge billeder og tekst, som betyder noget helt specielt, og som modtageren kan beholde for altid.

Vi har her samlet lidt ideer til hvad I kan bruge som gaver.

Gaven før jul - julekugle med billede

Gaven til far - skærebræt, ØL glas eller måske et fint far citat

Gaven til mor - Glas med billede, Karaffel/vase eller måske en af de fine lysestager

Alle tingene hos Familiegaver kan man selv designe, det vil sige at man også kan skrive - Onkel, tante, moster, gudmor osv. osv.
___________________________________________________

 

Gaver jeg har fået lavet hos Familiegaver.dk igennem tiden, som jeg er utrolig glade for. Elsker at de er personlige og de alle har en historie.

Det første billede er givet til Wilmas mormor i morsdagsgave fra mig, den anden er fra Wilma til far i farsdags gave. Elefanterne er fra mig til pigerne og skærebrættet fik Wilma sidste år til jul og I kan tro at alle gaverne har bragt glæde og står fremme! Så jeg giver min størreste anbefaling til Familiegaver.dk, og jeg håber at der kommer mange flere produkter hos dem med tiden.