6 gode bøger til når bleen skal smides.

Indeholder reklamelink

At smide bleen er for nogen en længere proces og for andre er det noget der sker dag for dag, vi har her fundet 6 gode bøger om det, at pottetræne.

Børn kan fra 1.5 års alderen have kontrol over hvornår de skal på toilettet, det er dog de færreste der er renlige i denne alder. De fleste børn bliver renlige når de er 2.5-3 år, de kan dog stadigvæk godt bruge ble om natten op til 6 måneder efter. Andre børn bliver først renlige ved 4-5 års alderen, da de ikke er klar til det før.

Hvor hurtigt bliver dit barn renligt?
Det er meget individuelt fra barn til barn og afhænger også af, om barnet har været klar til at smide bleen. Har barnet større søskende der ikke bruger ble, kan det til tider gå hurtigere med afvænningen da barnet ser hvad storesøster/bror gør.

Det er en god idé at starte træningen derhjemme om dagen, når der så er gået x antal dage med succes kan i tage træningen videre til jeres institution, så de også hjælper jer med træningen. I skal dog altid regne med, at der vil ske uheld og tilbagefald.

Hvis der er en ny stor omvæltning på vej i barnet liv, er det næsten stensikkert, at der vil komme tilbagefald, hvis barnet ikke er nået at blive helt renlig.

Vi har fundet __ gode bøger, som kan hjælpe jer på vej med træningen.

Hr. Pølle

Bogen koster 199,95kr.

Bogen koster 199,95kr.

Hr. Pølle er en sjov bog til børn, som enten synes det er svært at gå på toilettet eller skal til at lære det.Det er en lige-ud-ad-landevejen fortælling, som barnet kan leve sig ind i, grine af, lære af - og tage til sig, så det ikke bliver et problem at lære at bruge toilettet.

Væk med våde bleer

Bogen koster: 249,95kr.

Bogen koster: 249,95kr.

Sød og farvestrålende bog om bleer og toiletbesøg.
I én-sides ´case-stories´ beskrives situationer med børn og toiletvaner. Der er billeder af børn, som bruger ble - eller måske lige har lagt den på hylden og kommer ud for uheld. Der er billeder af potter, pottetræning, ´sæde-indsatser´ og toiletter som bruges til stort og småt - masser af motivation.

Så er den potte ude

Bogen koster 249,95kr.

Bogen koster 249,95kr.

Mor lover en tur i svømmehallen, når Emma er blevet dygtig til at gå på toilettet. De har tegnet et ’skema’, hvor de sætter krydser for hvert vellykkede toilet-besøg, og da skemaet er fuldt, pakker de svømmetøjet.  – Badebleen lader de blive hjemme! 

Jeppes potte

Bogen koster 59,95kr.

Bogen koster 59,95kr.

Jeppe er så stor nu, at hans mor synes, at han skal til at bruge sin potte. Jeppe er ikke meget for det. Men hvis hunden prøver først, så skal han nok prøve. 

Barbro Lindgren og Eva Eriksson står bag billedbogen "Jeppes potte", der handler om Jeppe. Han har ikke lyst til at prøve sin potte - først når hunden har prøvet. Men hvordan får man en hund til det?

Prinsesse Pollys potte

Bogen koster 99,95kr.

Bogen koster 99,95kr.

Prinsesser går også på potte!
Følg prinsesse Pollys pottetræning og hjælp hende med at vælge potte og fint, nyt undertøj!
Du lærer også nogle nemme huskeregler, når du selv skal til at bruge potte.

Sørøver Sams potte

Bogen koster 99,95kr.

Bogen koster 99,95kr.

Sørøvere går også på potte! Følg sørøver Sams pottetræning og hjælp ham med at vælge potte og sejt, nyt undertøj! Barnet lærer også nogle nemme huskeregler, f.eks. at vaske sine hænder med sæbe. En god og motiverende historie for den, der er ved at være klar til at smide bleen.