7 bøger om kroppen for børn

Hvordan er det nu lige med kroppen? Hvordan fungere den og hvilke ting har vi? Hvad gør en dreng til en dreng og hvad gør en pige til en pige? hvordan fungere mavesækken og hvor mange fingre har vi?

Det har vi fundet lidt bøger om her.
For at komme til bøgernes hjemmeside skal du blot klikke på linket.
Indlægget indeholder reklamelink.

0x500.png

Noa fortæller om kroppen. Hoved, skulder, knæ og tå – og alt det andet. Og om alle de ting, man kan bruge sin krop til: at løbe, hoppe, lytte, føle og se. Nor fortæller om hele kroppen fra top til tå og om alle sanserne. Hvordan ser du ud? Hvordan ser andre mennesker ud? Hvad kan du lave med din krop? Og hvordan passer du godt på den?

jljk.png

Kroppen er fantastisk og fascinerende. Hvorfor trækker vi vejret? Hvad sker der når vi spiser mad? Og hvad sker der egentlig, når jeg bevæger min arm? Billedbogen "Min store bog om kroppen" har svaret på disse spørgsmål og mange flere. Bogen følger Aksel på 3 år og hans søster Lea på 1 år, når de går på opdagelse i kroppen.

Screen Shot 2019-02-03 at 14.23.47.png

Eskild og Rose vil gerne vide alt! Hvordan kom vi til verden? Hvorfor har vi knogler indeni? Hvad sker der med vingummibamsen i min mave, når jeg har slugt den? Hvad er bakterier, og hvorfor bliver vi af og til syge? Bogen er fuld af flapper, som det er sjovt at løfte og kigge bag

din-krop-laes-leg-laer_346256.jpg

I bogen Din Krop, Læs Leg Ler kan du lære en hel masse om kroppen imens du har det sjovt! Bogen er perfekt til børn da den både byder på indholdsrig læring, men også en masse leg.

9788702225976.jpg

En kuffert fyldt med 30 flotte kort om kroppen. Den allerførste introduktion om kroppen – helt forenklet og i børnehøjde, hvor barnet inddrages med spørgsmål og små opgaver. Bagsiden af kortene danner et stort gulvpuslespil af hele kroppen, og et af kortene er med spejl, som barnet kan kigge sig i. Kufferten kan bruges som baggrund for mange snakke om kroppen. Børn har en naturlig interesse i kroppens fysiologi, dele, sammenhænge og mange funktioner. Man kan også snakke om kripsbevidsthed, -identitet og følelser.

krea-fakta-kroppen_340547.jpg

Begiv dig på en spændende rejse ind i kroppen! På de første sider i bogen finder du en skabelon af et 85 cm højt skelet, som er lige til at klippe ud, samle og hænge op! Siderne er perforerede, så de er lige til at hive ud, inden du går i gang med at følge den nemme vejledning.

0x500.png

De klare farver og enkle motiver stimulerer barnets evne til at genkende ting fra dagligdagen, og giver forældrene mulighed for at tale med deres børn om hændelser fra hverdagen.