Efterårsgarderoben - must til børnefamilien

Indeholder reklamelinks

Overtøj er i hvert fald et must her til efteråret og vinteren, og vi vil anbefale jer at købe en vinterjakke, som man kan bruge nu åben, og til vinter lukket og med plads til en trøje indenunder - for ellers kan det hurtigt blive en ekstra stor udskrivning, hvis man både skal have en overgangs jakke og en vinterjakke.

 

Marmar Olga - vinterfrakke - Black star Flake - 1.199,00kr.

Marmar Olga - vinterfrakke - Black star Flake - 1.199,00kr.

Har man en baby er en køre- og voksipose,  eller en ulddragt en rigtig smart invitering, da de jo for det meste ligger/sidder i barnevognen. Har man en tumling som stadigvæk sover til middag, vil vi også anbefale en af de her muligheder frem for flyverdragten.

 

Joha - dragt med knapper - Merino uld  - 399,95kr NU 299,96kr

En flyverdragt er også et must til at lave sneengler og snemænd i. Valget af flyverdragter er STORT. Både i henhold til udseende og hvilke ting dragterne har.

 

Det vi blandt andet godt kan lide ved Mini a Tures udgave er, at der er stropper til vanterne så de ikke forsvinder.

 

EN FANT - Flyverdragt - Burlwood - 899,95kr.

EN FANT - Flyverdragt - Burlwood - 899,95kr.

Termotøj er et must til efteråret og der findes simpelthen så mange forskellige fine sæt, vi er vilde med de fine sæt fra EN FANT og har faktisk også fundet det på tilbud til jer. Termosæt kan også nemt fungere som overtøjet her i overgangsperioden evt. med en fleecetrøje eller en tyktrøje under.

 

EN FANT - termosæt - sparrow - dreng

Hvor mange slags sko, støvler og gummistøvler er der behov for henover vinteren? Vi vil anbefale et par vinterstøvler og et par gummistøvler med for i, så disse kan fungere som reserve hvis vinterstøvlerne skulle blive våde. Igen vil det være en god idé at have dit barns alder i mente i henhold til indkøb af vinterstøvlen. Skal den være med snøre, lynlås eller velco?

Petit by Sofie Schnoor - gummistøvle med uldfoer - 199,95kr.

Petit by Sofie Schnoor - gummistøvle med uldfoer - 199,95kr.

Bundgaard - vinterstøvler Terry - 899,95kr.

Bundgaard - vinterstøvler Terry - 899,95kr.

Vanter følger i nogle flyverdragter med og andre er det tilkøb. Vi vil anbefale jer at have to sæt vanter liggende nede i jeres barns institution, da de nemt kan blive gennemblødte. Så er spørgsmålet jo så bare hvilken type vanter er bedst? Igen er dette en smagssag for dit barn. Vi vil dog ikke anbefale at begge par er strik vanter, da de så vil blive gennemblødte af første snebold.

Huer findes der en million udgaver af, der er elefanthuer, pixihuer, kvasthuer, hjemmelavet huer, babyhjelme, matchende huer til ens overtøj og mange flere muligheder. Hvad man vil have og hvad man foretrækker er en smagssag og hænger nok også lidt sammen med sit barns alder.

Huttelihut - uld elefanthue - 324,95kr.

Huttelihut - uld elefanthue - 324,95kr.

Sutsko- har dit barn en bred fod, en smal fod, blød eller hård sål, skal det være med velcro eller uden? Spørgsmålene er mange og ligeså er mulighederne, heldigvis da. Men sutsko er et must til de små i institutionerne. Det er dog en god ide at huske dit barns alder. Hvis dit barn går i børnehave skal være nemt for dit barn selv at kunne tage dem på når de kommer ind fra legepladsen.
_______________________________________________________________

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.