3 bøger til at smide sutten

Reklamelinks

Det at smide sutten kan for nogen virker ret uoverskueligt. Nogen børn er klar til det og siger selv fra, hos andre børn er sutten deres tro følgesvend da den blandt andet giver dem tryghed. 

"Farvel sut, sagde krokodillen"

..er en varm og kærlig historie, bogen er springfyldt med gode illustreret billeder. Bogen henvender sig til de 2-4 årige og den handler om Karl,  den lille krokodille, som elsker sin sut og derfor vil han ikke vil slippe den. Han finder trøst i sutten men den forhindre ham også i, at hapse sit bytte. Hvad skal der til for, at få ham til at slippe sutten, så han endelig kan vokse op og blive til en stor krokodille?  

Svaret finder du i bogen. Vi vil gerne garantere, at den med sine flotte og farverige billeder samt fine historie vil fange hjemmets barn som skal sige farvel til sutten. 

INGEN KUNST AT SMIDE SUTTEN?

Ida bruger sut, så det vil Ester da også. Problemet er bare, at hun vil have Idas sut. Efter lang tids prøven, lykkedes det endelig Ester, at få fat i Idas sut. Det at bruge sut går dog ikke helt som forventet og inden at hun har set sig om, bruger ingen ad dem sut mere. 

"Jeppes sut" er en kærlig fortælling om Jeppe. Jeppe er virkelig glad for sin sut, dog oplever han, at han ikke kan have den i fred! Hunden, katten og den frække and vil nemlig også gerne have fat i den.
Læs mere om hvordan det går Jeppe og hans sut i bogen.