5 bøger med gode godnathistorier

Indeholder reklamelink

Mange børn elsker at få godnathistorier inden de skal sove, og vi har her samlet 5 bøger der virkelig gør det godt med historier inden puttetid.

Godnat

Godnat er en god bog med klassiske og nyere godnathistorier, rim og sange for børn. Der er historier som “Godnatn Cirkeline”, “Den lille Ole med paraplyen” og meget meget mere.

Den kloge ugle siger godnat - og andre søvndyssende godnathistorier

Denne bog gør brug af en meget enkel læseteknik, der med åndedrætsøvelser og lette hypnotiske vendinger der er med til at få lytteren til at slappe af og forhåbentligt falde i søvn.

Carlsens godnathistorier

I denne bog er der samlet 6 hyggelige og sjove historier som er rigtig gode læse inden de små poder skal puttes. Der er historier om Rasmus Klump, Fyrtøjet af H. C. Andersen og mange andre.

Mine første godnathistorier

Denne søde bog er fyldt med 11 hyggelige og søde godnathistorier. Man vil møde en ugle, der kæmper mod søvnen, en flodhest, som er vild med tøjbamser, og en meget glemsom, lille ræv –samt mange andre søde figuer.

Både forældre og børn vil nyde hver eneste fortælling – som alle ender med, at nogen bliver en lille smule søvnig …

Og så er det godnat!. Gyldendals store fortællebog

"Og så er det godnat!" er også en super god bog inden sengetid. Den er en samling af både nye og gamle eventyr, sange, rim og remser og så er den fyldt med geniale, flotte og finurlige illustrationer tegnet af mange af tidens største billedbogskunstnere.