5 "Lær at tælle til 10" bøger

Indeholder reklamelinks

Vi har her fundet 5 bøger som kan gøre det lidt sjovere når man skal lære at tælle.

Tæl til 10 med Mariehøne

En, to, tre, fire ....

Følg alle sporene med fingrene og tag på et tælleeventyr med alle dyrene!

Fra EN lille mariehøne til TI gule ællinger kan du tælle og føle alle havens små dyr i denne søde rime-tælle-pege-bog.

- At tælle udvikler barnets sans for tal

- At følge sporene med fingrene udvikler barnets motoriske sans

Lili tæller til ti

Lili synes, det er på tide at Vovvov har fødselsdag. Hun vil gerne give ham en gave. Hun tæller alle de ting, hun kan finde på at give hunden - og de er tegnet så barnet selv kan tælle med fra 1-10. Til sidst beslutter hun sig for at give hunden det hele på en gang. Og undervejs er der lige så meget fest og ballade, som der plejer at være i Lilis liv.

Tæl med Jimbo

"Tæl med Mimbo Jimbo" er en sjov tællebog for alle børn mellem 1 og 3 år. Her kan de lære at tælle til 10 med Mimbo Jimbo og alle hans venner.

Hav det rigtigt sjovt med at lære dine børn tal med "Tæl med Mimbo Jimbo". Den lidt svære udfordring bliver let som en leg og børnene vil elske at lære.

Bogen er i tykt materiale og skrevet af Jakob Martin Strid der har skabt hele Mimbo Jimbo-universet. Kun for at gøre dig og dine børn glade!

Cirkeline - tæl til 10

Vi har alle sammen brug for sprog, og det har børn også. Det er både sjovt og lærerigt at arbejde med sprogstimulering med de mindste, og med "Cirkeline - tæl til 10" kan du lære dit barn at tælle til 10.

Hanne Hastrup står bag "Cirkeline - tæl til 10", hvor du med Cirkeline, og hendes venner Frederik og Ingolf, lærer at tælle til 10. Her er sjove og søde motiver fra Cirkelines verden, hvor der bliver talt til ti. Det er et lærerigt eventyr og en sjov billedbog.

H.C. Andersen tællebog

 Min allerførste H. C. Andersen er et fantastisk koncept, for de 0-2 årige.

I denne tællebog lærer barnet at tælle til ti, sammen med H. C. Andersens dejlige eventyr.