5 "Sov godt" -bøger

Indeholder reklamelinks

Efter en lang dag med mange indtryk, kan det godt være svært at falde i søvn. Vi har her samlet lidt gode “sov godt” -bøger. Måske du kender flere?

Godnat og sov godt

Denne godnat bog er fyldt med ti sjove godnathistorier, der måske kan hjælpe børn samt deres forældre til at tale om alle de store tanker og mange spørgersmål som dukker op i løbet af dagen.

"Godnat og sjov godt" er skrevet af den anmelderroste børnebogsforfatter og journalist Lars Daneskov.

Godnat og sov godt, byggeplads

Godnat og sov godt, byggeplads er en skøn historie for små “maskin-elskere” der kan få de fleste til at feare bed og falde til ro efter en lang dag. Der er søde rim i, som handler om forskellige maskiner, cementblandere, buldozer. gravkøer mv.
Bogen har ligget i toppen af  The New York Times bestsellerliste i mere end 20 uger.

Sov godt, malle

Malle og vennerne leger leger om dagen, og om aftenen kigger malle på den smukke himmel som ligner en smilende mund der siger godnat.
Sød godnathistorie med Lucy Cousins  karakteristiske sorte kontur og klare farver.

TROLDELIV - Sov godt, Pajko!

Troldeliv handler om tvillingerne Paja og Pajko, som går på eventyr i troldeskolen, fortællinger om når de besøger deres familie og meget mere.

Min bedste puttebog

Med søde, finurlige og sjove rim, godnatsange og putte-tricks går det nogle gange meget nemmere når man skal sove - prøv selv at læs denne puttebog.